Nieuws


Pilot Snoezelpony
We zijn al even bezig met de Snoezelpony. Om te kijken van hoe en wat en of het werkte zijn Alie en Ron met hun knappe pony's naar Akkerheem gegaan en wat was dat een groot succes. Zeker bij een bewoner die vroeger kleine pony's heeft gehad.
Dit wordt dus zeker vervolgt, we zijn benieuwd. Het grappige is dat mensen eerst dachten dat het een grapje was, maar niets is minder waar. 


Akkermarkt

Op 3 juli staan we met een kraampje op de Akkermarkt bij woonzorg-centrum Akkerheem.
Komt u ook gezellig langs?
Wij hebben dit jaar een andere invulling van het kraampje dan dat u van ons gewend zult zijn met vooral veel gepersonaliseerde dingen. 
Het is op een zaterdag en er is live muziek aanwezig, er zijn drankjes, hapjes en veel leuke kraampjes om heerlijk in rond te snuffelen.
De opbrengst van o.a. de loterij wordt gebruikt om het terras aan de zijkant aan te pakken. 
Een ideale invulling van een prachtige zaterdag.
Zien we u daar? 


Ons nieuwste lid van het Snoezelteam is Bhrigu! 
Van Bhrigu weten we niks van zijn voorgeschiedenis, maar we weten wel dat hij gek is op mensen en graag contact met ze maakt. Zijn andere hobby is eten. Zo staan appels (hoeft per definitie geen eens een taart omheen) bij hem op de eerste plaats. (voor de insiders, weer eens wat anders dan een hond die graag sla eet) 
In januari mag hij met ons mee op bezoek.

Een verandering in onze planning! 
We gaan in het nieuwe jaar op de maandag snoezelen in plaats van op de woensdagen. 
Hou hier rekening mee met het maken van een afspraak. 
Wanneer het in het begin echt even niet kan kunnen we nog een uitzondering maken naar de woensdag , maar dat zal dan echter maar éénmalig zijn. 


Welkom op de nieuwe website. 
Zo kan ik meteen even gebruik maken van deze mooie gelegenheid om te vertellen dat we een ander mailadres hebben. We zitten namelijk te wachten op de aansluiting van glasdraad, wat tot nu toe steeds later wordt. Omdat we bang zijn dat we daarna ineens op stel en sprong van mailadres moeten veranderen hebben we er alvast een aangemaakk bij Gmail.
Het nieuwe mailadres is nu: snoezelhond@gmail.com


©2022 Stichting Snoezelhond KVK: 60447141 Finsterwolde
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin